Inge Out

van het leefstijlcollectief

Meer over mij

  • BLCN leefstijlcoach – CooL coach
  • Integraal Leefstijl & Vitalititeitscoach
  • BLCN bestuurslid

Mijn missie is om alle Nederlanders vitaal en gezond oud te laten worden. Leefstijl is daarbij essentieel. Want we worden wel steeds ouder, maar krijgen steeds eerder chronische ziektes. En die ziektes worden bijna allemaal veroorzaakt door een ongezonde leefstijl. Gelukkig sta ik niet alleen in mijn missie, en zijn er heel veel leefstijlprofessionals met mij heel hard aan het werk om dit doel te halen.

Ik ben een impactbrenger, ik kan het gewoon niet laten om impact te willen brengen, met wie ik ook praat. Ik ben van nature gedreven om mensen verder te helpen, zie altijd overal opties en mogelijkheden. Stel me een vraag en mijn ideeënmachine gaat aan, er is zo veel meer mogelijk dan we vaak in eerste instantie zien of denken.

Met mijn enthousiasme en positiviteit inspireer ik anderen om die mogelijkheden ook te zien.

Dit gaat heel goed samen met het werkveld van de leefstijlcoach: we zijn een nieuw en nog pionierend beroep waarbij nog heel veel meer impact te maken valt. Ik focus me daarom niet meer op individuele coaching (heb nog wel 5 CooL groepen), maar vooral op het verder ontwikkelen van het vak en leefstijlcoaches zelf, zodat we met z’n allen nog veel meer impact kunnen maken op de gezondheid van Nederland. Sowieso vind ik het heel fijn om samen te werken, samen kom je zo veel verder dan alleen.

Ik kan goed de grote lijnen zien en heb snel een visie over waar we naar toe zouden kunnen gaan, daarbij verlies ik de praktijk niet uit het oog. Wel focus ik me liever op hoofdzaken dan bijzaken: zo kan ik meer betekenen voor mensen zodat zij op hun beurt ook weer meer kunnen betekenen.

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe ideeën te bedenken en verder uit te werken. Dit doe ik  door het ontwikkelen van (online) programma’s, dit zijn leefstijlprogramma’s die coaches kunnen gebruiken voor hun klanten, maar ook programma’s voor hoe je een succesvolle GLI coach wordt. Daarnaast zit ik  sinds januari 2020 in het bestuur van de BLCN om op die manier ons mooie beroep verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Ook inspireer ik graag zorgprofessionals door het geven van leefstijltrainingen, webinars en start ik binnenkort een podcast.